csütörtök, január 20

Bojkacsaréten

Hétvégén meglátogattak minket Bojkáék. Olyan régóta tervezgettem már ezt az összeröffenést, csak a kivitelezést késleltette mindig ez-az-amaz... Mindkét korosztály remekül mulatta az időt, és én már alig várom, hogy újra így legyen, s becs szó, ezt a nagyon közeli jövőben abszolváljuk is! Bojka légies és kedves, igazi finom hölgyemény, bizony nagy volt a kontraszt az én kis tankjaimhoz képest. Némi ráhangolódást követően Bojka is visítozva menekült Áron elől, aki a biliárddákót nem éppen rendeltetésszerűen használta...

Menet közben az asztalnál, ahol a nagyok üldögéltek az is kiderült, hogy a régi kedvenc Irsaink idéntől csavaros kupakkal és sokkal rosszabb ízzel lepett meg minket, de ezt aztán alaposan kiköszörültük egy jóféle vörössel.

Bojkát rengeteg szép dolog veszi körül, mázlista az, akinek a szülei többek között játékokat készítenek, és nem is akármilyeneket ám. Érdemes megnézni: http://www.marbushka.com/ , ill. Trixi képeit még a http://www.meska.hu/ oldalon is meg lehet keresni, boltjának neve: Bohony.

Lacát Áronom nyúlvadásztara invitálta, és Bojka-papushka öt perc alatt kivívta a "barátom" megszólítást. A képen éppen azon tanakodnak, hogy a sárkányoknak jó helye lesz-e a sütőben.

Nincsenek megjegyzések: