hétfő, december 29

Ajándékokról

Az ünnepek előtt megrendeztük Vp-vel a "mit nem vennél karácsonyra szeretteidnek" c. házi ötletbörzét, és az orrszörnyíró győzedelmeskedett, így azt nem is ajándékoztunk senkinek!
Idén (is) az angyalkák igen szorgosan röpködtek a nappalink felett, melynek eredményeként a fa körül 15 nm-es körzetben moccanni sem lehetett. A gyerekeknél az alábbi játékok arattak osztatlan sikert: golyós ügyességi pálya, thomasos sínkészlet, aqua Thomas (vizet töltünk egy sínnyomdázó hengerbe ill. tollba, és a vonat egy speciális terepszőnyegen követi az általunk rajzolt útvonalat, közben nincs folt, nincs tinta), szájharmonika, lézertenisz.... Ez utóbbi a legszuperebb, alig várjuk, hogy a gyerekek elaludjanak, és máris indulhat a meccs... (Ha valaki éjszaka betekint az ablakunkon, ne lepődjön meg, amikor fénycsóvák száguldoznak keresztbe- kasul a szobában.)
A legjobban VP ajándékának örültem. 3 kép, melyeket Ő fényképezett Boldiról, Áronról és Bernátról, félig bekeretezett állapotban vannak, mivel a külső keretet majd együtt választjuk hozzá.
Nem tudok betelni a látványtól!
VP kapott egy kicsi, zsebben hordozható fényképezőgépet, mellyel ilyen jó fotókat lehet csattintani a boldog tulajdonosról:
.

Nincsenek megjegyzések: