péntek, március 21

Maszkabál

Az oviban már hetek óta a purimi jelmezbál a téma, így mi is próbáltunk egyezetetni Bobekkal. Volt néhány magától értetődő ötlet, amit a családi adottságok határoztak meg, pl. focista, vagy horgász, aztán volt a kreatív ötletünk, hogy Boldi legyen Karcsibácsi, aki az oviban mindenes, de végül nem lett Boldi se ez, se az, se amaz.

A nagy nap előestéjén Boldi kijelentette, hogy másnap ő bizony Maszkabál lesz. Próbáltuk neki magyarázni jobbról is meg balról is, hogy az nem jelmez, hanem maga a buli, de őkelme hajthatatlan volt. Estére fel is adtuk a küzdelmet, de másnap azért elcsomagoltunk 1 db horgász, 1 db focista és 1 db oroszlán jelmezt, ez utóbbit Dia készítette Csonginak, és mint utóbb kiderült Boldinak is.

A reggeli átöltözésnél Bobek annyira meg volt illetődve, hogy nem nagyon vitatkozott azon, hogy mi legyen, így apa döntött a legpraktikusabb (2 db-os) jelmez mellett. Ebből Bobek a maszkot 3 perc után félrerakatta. Este azért büszkén mesélte, hogy a maszkabálban oroszlán volt. A Félelmetes.

és tényleg...
Volt még hercegnő 7, szuper-, spider és tudoménman 4, tigris, boszi, angyalka, sakk-készlet, pillangó, zebra, kalóz 3, teknőc, indián, és még sokan mások.

Itt lehet nézni (rögtön a második képen a Félelmetessel):


Nincsenek megjegyzések: