kedd, augusztus 30

Boldi iskolás lett

Hát ez is eljött. Boldi megkezdte az iskolai pályafutását a Bolygó osztály tagjaként. Augusztusban vásároltunk ceruzát, füzetet, gyurmát, zsírkrétát, festéket (víz és ), ecsetet, hurkapálcát, műanyag órát és hőmérőt, színes korongot, kartont, és még ezerféle frincfrancot, amik mind nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy Boldi fejébe áttöltsék az emberiség kultúrkincsét.

Most vasárnap eljött a nagy nap az évnyitóval. A kapuban maga a Főigazgató várta az elsősöket, mindenkivel kezet fogott, aztán a tanítók is köszöntötték a kis gólyákat.


Boldi kicsit meg volt illetődve, de azért nagyon örült, bár attól egy kicsit betojt -mint az összes elsős - mikor az aulába beérve vastaps fogadta az ifjú Bolygó- és Szigetlakókat.





Aztán nagy meglepetésre a tanári dalárda tagjaként vp-apa is megcsillantotta basszusát, nahát milyen szépen szól - gondolta a harmadik sorban egy kis negyedikes...





Azután visszamentünk a 30 fokos terembe és átvettük a könyveket, hétfőtől pedig indul a nagyüzem.


(Azért halkan jegyzem meg, sokkal hangulatosabb és bensőségesebb volt ez az évnyitó, mint a hajdani Fenyvesesek. Még akkor is, ha engem a Farkasberci avatott úttörővé...)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sok sikert Boldinak a sulihoz! Biztos jó lesz, a Lauder nagyon jó:)

Névtelen írta...

Szilvi

Névtelen írta...

Hihetetlen, hogy már 7 éve annak, hogy a kis vasgyúró, hasfájós babát ölelgettük...:)

Boldikám, sok kalandot kívánok Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sok puszival,
Kriszti

Névtelen írta...

Mi meg attól vagyunk meghatva, hogy a harmadik generáció beiskolázását is megélhettük! Sok örömet Boldinak és szüleinek és tanárainak, a megjósolható eredmények láttán.
Jó közérzetet és sok barátot kívánunk a Dédik