szerda, február 2

Alakul

Tegnap este a autóval hazahoztuk Boldit a Péterfy Kórházba. 2-3 napot leszünk itt, aztán go home, remélhetőleg. Itt is kedvesek, és figyelmesek,tündéri szobatárssal, szerencsénk van, ha lehet ilyet mondani mostanság...
Boldi lába kevésbé fáj, bár a napi három fájdalomcsillapító alapjárat. Ma bejött egy gyógytornász, és "megmozgatta" Boldit, felültette, és megpróbáltak mankózni ill. kerettel járni, a keret nagyobb sikert aratott Boldinál. Az orvosok itt is mondták, hogy komoly a sérülés, de a szlovákok gyönyörű munkát végeztek, ezúton is hála érte. 6 hétig nem szabad rálépni, aztán MR, hogy a csont növekedési-zónája sérült-e vagy sem, mert ez az, ami számít.
Nagyon köszönöm a sok-sok kedves hozzászólást és sms-t, rengeteg erőt ad, Vicának pedig köszönet a kölcsön-gépért, már adom is vissza :-)!!!!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sok puszi a HŐSnek!!!
Jó képet is látni Rólad, Boldikám!!!

Sok puszival,
Kriszti

Névtelen írta...

De jó hogy láthatlak, addig is míg személyesen. További gyógyulást, vigyázz a "Trabanttal" (keret), nehogy karambolozzál! Puszi, Mária dédi

Andus írta...

Jaj de jó Boldi, hogy "itthon " vagy.Azaz közelebb egy kicsit...nagyon ügyes és bátor emberke vagy,kitartást,gyógyulást és sok sok szépet kívámunk neked!
Tóthék Mindenkije