csütörtök, december 2

Hétköznapi hősök

Boldi legjobb cimborája az oviban Beni. Mivel Beniék Nagyvadiék szomszédai, ezért sokat pörögnek együtt a fiúk az utcában is. Szegény Benit néhány napja sérvvel műtötték, ezért kénytelen kihagyni az ovis úszásokat, és ez nem várt problémák elé állítja a fiúkat: a csoport nagy része jár úszni, így hetente kétszer, mikor elindulnak az uszibusszal, csak kevesen maradnak otthon, azok is csak inkább "láááányok", így aztán mostanában Beni nem nagyon szereti az ilyen kedd-csütörtöki napokat.

A héten hétfőn már úgy jött haza Boldi az oviból, hogy volt valami zavaros magyarázata arról, hogy a Beni csak akkor lesz, vagy marad a barátja, ha ajándékot ad, vagy kap és az egész valahogy összefüggésbe került az úszásra menéssel illetve maradással. Boldi egészen komolyan rá tud parázni az ilyen lelki kérdésekre, így nehezen is tudott elaludni.

Reggel folytatódott a dráma, hogy Bobek nem akart menni úszni. Végül abban maradtunk, hogy majd eldönti.

Délután ment végül, de mint kiderült Julcsi óvónéni elmeséléséből, ez nem volt olyan egyszerű. Délben Bobek bejelentette Julcsinak, hogy megy, mire Julcsi azt mondta, hogy ez okos döntés volt, és ezért holnap hoz neki valami pici ajándékot. Erre Boldi azt mondta, hogy a Beni beszélte rá, hogy menjen, ezért az ajándék is inkább neki jár. Julcsi erre emelte a tétet, mondván két ajándék lesz, mire ez a jellemhős Boldi mindkettőt átengedte volna Beninek.

Egész bepárásodott a monitorom. Hát nem remek gyerek ez?
DE!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

DE BIZONY AZ!!!!!!!!!!!!!!!

Sok puszival,
Kriszti

Névtelen írta...

Micsoda lélek és szív!!!!!!!!!!!!!
Külön nagy cuppanósat kap legközelebb.M.D.-től