vasárnap, november 28

Plasticski

Mivel úgy néz ki, hogy decemberben már nem nagyon fogunk tudni elmenni síelni a sűrű programok miatt, ezért örömmel csaptunk le Márti ötletére, hogy vigyük mi is Boldit a Pasaréti síiskolába, ahová Gergő is jár.

Eddig kétszer voltunk. Becsatlakoztunk a középhaladó csoportba és nem bántuk meg. Boldi az első héten kicsit idegenül mozgott a műanyag pályán, nehezen szokta meg, de másodszorra már ragyogó képpel jött-ment a lejtőn.
Egy óra kiscsoportban, oktatóval, saját felszereléssel 2000 Ft, ami nem vészes. Erősen gondolkodom, hogy jövő héttől kezdve az egy óra pályamenti fagyoskodást becserélem egy snowboardos magánórára.

Na nézzük hogy megy a műanyagon:


Pont jókor jött a síelés, mert a hétvégi kori becsődölt, nem volt meg a szükséges létszám. Nem tilos lejárni csak úgy, de az a tapasztalat, hogy ha nincs kényszer, akkor erősebb a délutáni szunyóka iránti vágy.

update1: Most írja a youtube, hogy a videó, amit az imént töltöttem föl. le van tiltva Németországban, az alátett zene miatt. Bocs, Kere...

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

ès mi volt a zene ami le van tiltva ??? ja de fontosak , meg kell örülni !!! egy kis muzsika miatt letiltani , ez legyen a legnagyobb " lopás" a világba és akkor rend lenne mindenütt. na hahó

Névtelen írta...

Micsoda mutatványok! A hátrafelé is egy gyakorlat? Vagy csak úgy sikerült biztosan lefelé? Áron mikor következik? Csak az időpont ne lenne olyan korán! Puszi a fotósnak is. M.D.

Andus írta...

Boldikám,kalapom emelem :)Csillagom,én hason jönnék le valószínűleg...

vp írta...

Hú, Andi, az nagyon szúrós lenne (műfű).......

Andus írta...

Hú,azt a ki.....