hétfő, október 4

Krumlove ősszel

Mikor Mária dédi 80 éves lett, azt találtuk ki, hogy elvisszük Krumlovba egy hosszú hétvégére, és megmutatjuk az összes olyan jó helyet, amit mi már ismerünk. Az út elég kalandosan indult.
A tervek szerint két kocsival mentünk volna kilencen(Mária, Namu, Eszti&Panni, Dóri, vp, Három), de az indulás előtti éjjel Panni belázasodott, így maradtunk heten egy kocsira. Ilyenkor nagy szerencse egy hétüléses, amibe - bár éjjel ezt nem nagyon hittük volna - belezsúfoltuk hetünket, plusz a csomagok inkluzíve utazóágy, babakocsi, elemózsi, egyebek.
Nem mondom, hogy kényelmes volt, de mentünk. A gyerekek egyben kibírták az ötórás utat, így este 6-kor már a szálláson voltunk, ahol Dóri és Berci otthon maradt, de a köménymag a Barbakánban indította a négy napot, természetesen Becherovkával és sörrel, no meg knédlis kajákkal.
Késő este kiegészült a csapat Nagyvadival, akinek viszont indulás előtt minden irata eltűnt, így némi izgalommal vágott neki a Bp-München-Krumlov útnak, de végül minden jó, ha jó a vége: Panni meggyógyult, Vadi iratait visszajutatta a "becsületes megtaláló" + a négy napos buli is jól sikerült.

Hogy egy nagy klasszikust idézzek:
Ez a világ legjobb helye/Mind idejön ki nem hülye/Akkor is ha ősz a haja/Csülök itt a legjobb kaja..........
Szép ez a Krumlov ősszel is:






ui.: Sándor dédinek is elismerés, hogy ilyen jól viselte az ideiglenes agglegény-életet!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyönyörűen sikerültek a fotók is! Örülök, hogy ilyen remek időtök volt és Krumlov valóban fantasztikus.
Luxi

Névtelen írta...

Csodálatosak a fényképek. Ilyen szép volt. Boldog vagyok, hogy elvittetek, hogy járkálhattam ezek között a házak között. A Három pedig példásan viselkedett az autóban, vendéglőkben. A galambok pedig most már pihenhetnek. Sok, sok puszi, Máriától