hétfő, április 26

Millenáris Park

Hétvégén különböző zsúfolt helyeken tettük próbára idegrendszerünket, figyelmünket, és szükség esetén gyorsaságunkat. Pénteken a Millenáris Parkban alapoztunk, igaz csak két gyerekkel, de annál nagyobb tömegben. Eredetileg István könyvbemutatójára voltunk hivatalosak, de sajnos rossz épületbe mentünk be, és mivel a gyerekprogramok pont ott voltak, nem maradt esélyünk arra, hogy családilag tiszteletünket tegyük Istvánnál, így csak VP ment mutatóba. Berci és Áron másfél órát molyoltak a játszósarokban, ahol izgalmas és szép játékokat lehetett kipróbálni. Bercuson nagyon-nagyon meglepődtem. Azt mondják, hogy a gyerek és anyja között van egy un. láthatatlan póráz, a gyerek távolodik, de vissza-visszatekint, és ha túlságosan megnő a távolság, a szorongást megelőzve visszatér anyucihoz. Na, Bercinél ez nem igazán így működik, visszatekintésről szó sincs, csak gyors sprintről, és a 200 méteres távolság sem olyan frusztráló a számára, nekem annál inkább..... A játszósarokban többször otthagyott minket, belevetette magát a tömegbe, és amilyen mázlim volt, pont akkor tartott előadást Marék Veronika, szóval nem voltunk egyedül, rohantam utána, Áron (akinél a póráz kb. 5 cm-t enged) meg visított, hogy ne menjek el. Mozgalmas volt. 
Levezetésként kipróbáltuk a felújított Zöld Péter játszóteret, ami gyönyörűséges, de leginkább Boldi korosztályának való. 

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Alig tudom követni ezt a sok "látható
teret". Nem unatkoztok, az biztos. Benyomás van elég. Micsoda "szórakoztató parkok", sarkok. Bercus szerelése, zöld a zöldhöz,ízlés az van. Csak bírjátok szusszal. M.D.