kedd, április 27

Lépcsőn le freestyle

Pont, mikor indultunk be a kertből ebédelni, megjelent a csoki-osztogató-kedves-néni, aki amint meglátja a gyerekeket, pánikszerűen rohan a lakásba egy kis édességért. A fiúk természetesen hamar kondicionálódtak, és mikor meglátják a nénit, engedelmesen leülnek a lépcsője elé, míg megérkezik a manna. Így történt ez ma is. Csokival a kezében jött felém Berci, közben a másik oldalról Béla bácsitól kaptam egy szép csokor orgonát, és mire visszafordultam Bercushoz, nekivágott egyedül a lépcsőnek, és bizony leesett, megütötte a fejét, vérzett a szája, és szokásunkhoz híven a sírástól ájultunk is egyet... 
Volt egy olyan fázis, mikor miközben Bercit próbáltam visszahozni a sötétlila színárnyalatokból, a néni és Béla bácsi hüledeztek felettünk, hogy azonnal vizet, meg pofozgassam....... Én igyekeztem megőrizni a nyugalmamat, s mikor láttam, hogy Berci fogacskái a helyükön vannak, ill. némi horzsoláson kívül nincs semmi baja, Béla bácsiékat is megnyugtattam. Berci közben szorgalmasan tolta befelé a csokit! 

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezért nem találtalak Benneteket a játszótéren, amikor a solymári szervizből Budagyöngye után gyalogosan jöttem arrafelé haza.
Dórikám van lelkierőd! Csillagpofijú lett Berciből, de hamar eltűnik a foltja. Sok, sok puszival gyógyulást, Mária N.D.
BÁLINT is túl van a műtéten. Kicsit
rezes a hangja, de nem látszik a helye.

Névtelen írta...

Jaj, szegénykém... De hamar meggyógyul!!! Mondanám, hogy vigyázzatok magatokra, de hát most is vigyáztál, és mégis... Na, azért csak gyógyuljanak azok a sebek, de gyorsan!!!

Sok gyógypuszival,
Kriszti

Andus írta...

Kacsarét legapróbb kacsája!Gyógyulj fel hamar.Szerintem már nem is látszik semmi.
Luca homlokán is lila púp van...ő a küszöböt találta el sajnos.