hétfő, március 22

Hányat kell még aludni?

A "Hányat kell még aludni?" kérdések leggyakoribb tárgya a Szidivel és Danival való találkozás. Szegény Bobeknek jó ideje a "nem tudjuk" választ adtuk, mivel 10 hetet felváltva betegeskedtek, aztán jött VP lába... Megígértük, hogy amint leveszik VP lábáról a fekvőgipszet, áthívjuk az ikreket egy egész napos játszásra. Betartottuk, Boldi pedig számolta: már csak hetet, hatot, ötöt........
Megpróbálhatom, de képtelenség szavakba önteni, hogy milyen jó érzés együtt látni őket. Olyan kedvesek egymással, megértőek és állandóan azt érzem/látom/hallom, hogy mennyire szeretik egymást.
Szidi és Dani megérkezett, és estig csak a kacagás hallatszott, boldog arcocskák közlekedtek a lakásban. A búcsúzásnál egyszerre három gyerek szájából csendült fel: "Még hányat kell aludni???".


Ide a végére még két kép Bercusról:

1 megjegyzés:

a szerk.: Eszti és Zsolti írta...

Isten éltessen sokáig Matuka ezen a csodás napon!
Reggel friss virággal, péksütivel szerettünk volna meglepni, sajnos Pancsuri, vagyis Lejla herecegnő állapota romlott, és Kacsarét helyett Csáky doktor nénit látogattuk meg! Ami késik, nem múlik a(z) (N.S.) Táncosnő amint kikerül a takonykórból, meglátogat!