hétfő, október 12

Na, azt már nem!

Ma reggel -hála Berci és Áron éjszakai, több felvonásos operaelőadásának- kicsit későn ébredtünk. Általában a gyerekek keltenek minket 5 és 6 óra között, végső esetben pedig cseng a vekker fél7kor. A mai 7 órás kelés unikum a maga nemében, és általában örülünk is az ilyennek, csak nem hétfő reggel, mikor VP 8tól órát tart, Boldit pedig 8kor már várja Bandi bácsi!
7 óra 6 perckor összeült a kupaktanács (két alvajáró a konyhában a kávé/tea irányába bambulva), és megszületett a döntés: Boldi kihagyja a mai napot, nem megy oviba, mivel még alszik, és 10 perc alatt kellene felébreszteni, felöltöztetni, reggelizni...
Megcirógattam Boldit, mire ő közölte, hogy még álmos. Mondtam neki, hogy rendben, pihenjen nyugodtan, nem megy ma oviba, igaz így a reggeli judoról lemarad.
-Na azt már nem! - pattant ki az ágyból, öltözött fel, reggelizett, vette a cipőjét, kabátját, és 7.20kor már úton volt az ovi felé!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Micsoda akaraterő és elhatározó képesség! Boldi gratulálok a gyors felkészüléshez, anyjának meg a hatásos cirógatáshoz! Puszival, M.D.