kedd, január 27

Birthday party

A hétvégén Pannushoz voltunk hivatalosak, aki most töltötte be a négyet. Ennek örömére Eszter és Attila nagyszabású szülinapi partit rendezett, nem kis bátorságról téve tanúbizonyságot. Ráadásul még vendégeket is hívtak, nem is keveset. Összesen megjelent 3*2 csajszi, míg a fiúoldalt 1*3 fő erősítette kis családunk részéről.

A gyerekek viszonylag ügyesen magukra találtak. Panni vezetésével többször körberohangásztak a lakásban, majd nekiláttak kipakolni azt a szekrényt, amire külön felhívták a szülők Panni figyelmét, miszerint bármit, csak azt ne. A nagyok elöl falaztak, míg Áron hátul bontott. Közben az ifjú ünnepelt tartott egy kis beszédet is a köré gyűlt ünneplőknek:
- Pisi, kaki, punci, bugyi. Ezeket a szavakat ne mondjátok!
A többiek bólogattak és tényleg nem is mondták egész este.

Áron is rátalált egy igazi hercegnőre,aki egy csók után átváltozott járművel együtt.
Persze Berci rögtön ráhajtott Áron nőjére
úgyhogy mondtam is Attilának, hogy a Varga fiúk békéje érdekében igazán bevállalhatnának még egy kislányt. Különben meg Franci túl öreg Bercinek.

Itt éppen Dórival választottuk szét a Franciért párbajozókat.
Végül aztán Berci egy szőkéért lemondott Franciról.
Áron ezek után rövid ideig Snoopy-fejet növesztett, ami abból állt, hogy letekerte magának Snoopyt, de aztán annyira megijedt attól, hogy mekkora a lufi, hogy heveny jajgatások közepette , mégis inkább elengedte.
A felnőttek közben óvatosan tapogatódzva ismerkedtek egymással. Fő téma a gyerekek és a világgazdasági válság hazai jelei voltak. Attila remek pálinkákkal traktálta a jónépet, amit én (vp) csak hallomásból tudok, mert kocsival voltunk.

Végre megismerkedtünk "Húgom"-mal is, aki Szandra és nem más, mint Eszter külhonban dolgozó tesója, aki egyszerűen fantasztikus volt a gyerekekkel: terelgette őket csoportképhez, kimentette a sírókat a sötét szobából és átadta jogos tulajdonosuknak, közben kínált mindenkit mindennel, és mindemellett még beszélgetni is jutott ideje. Külön köszönet, hogy induláskor Boldi nem-öltözök hisztijét pikk-pakk leszerelte, és Bobek észre sem vette, már úton is volt.

Azon kívül Eszter öccsét is megismerhettük személyesen, akiről annyit lehetett eddig tudni, hogy nagyon jó képeket csinál. (Jó persze van hozzá egy áááállat gépe, de az még kevés.) Ennek a bejegyzésnek a képeit nagyrészt ő csinálta, köszönjük.

Eszter nagyon helyes szendvicsekkel és túrós sütivel és egyebekkel készült, de a fő attrakció azért a csokis torta volt, rajta kis cukorgolyócskákkal kirakva Panni neve. A tűzijáték inkább hegesztőpisztolyhoz hasonlított használat közben, de a gyerekek így is csillogó szemmel nézték. Itt jelezném, hogy a gyerekek szívesebben vették volna, ha a szülők névválasztáskor mégis az Eufrozina-Rozália mellett maradnak, mert ahhoz több díszgolyó járna...
Szóval került torta a hasakba, szoknyára, szőnyegre, még az apukáknak is jutott.

Panni állati helyesen böngészte az ajándékot, amit Boldi vitt neki, egy fényképalbumot az eddigi közös fényképeikkel a fiatalkorukból.

Itt pedig három, Madonna gyerekkel témára készült képet láthatunk.



Jó kis buli volt ez, köszönjük. Boldog szülinapot Pannusnak!


5 megjegyzés:

Névtelen írta...

èrdekes fejlemények, VP mint Madonna???? Mi történt amiröl nem tudok ???? Kere

vp írta...

Hallanád mikor a Like a virgint éneklem...

Névtelen írta...

Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat kedves Madonna és családja :)
Azért a tiltott szavak listáját kihagyhattad volna VP... A buli előtt külön megkértem Pannát, hogy ezeket a szavakat még véletlenül se ejtse ki a száján, biztos ezért figyelmeztette a többieket is erre :)) Puszi Nektek,
Eszter

Névtelen írta...

Nagyszerűek a képek, nekem különösen a MADONNA tetszett. Nem tudnak tönkretenni a fiúk, csak szépülsz!Sok, sok puszival M.D.

Névtelen írta...

Mama Donna, nagyon csini vagy!
pussszi
andi