péntek, november 21

Gyomros

Vasárnap Helgáéknál vacsoráztunk, ahol megint remek volt a menü, a társaságról nem is szólva. Helga érdekesen vegyíti a felvidéki konyhát az erdélyivel, no meg a stahljudittal. Ettünk savanyú-tárkonyos-kruplilevest, majd utána pulykaszeleteket répás-paprikás (nem piros, hanem tv!) szószban, igazi otthon készített knédlivel. Desszertnek jött a sajttorta. Hát nem volt könnyű annyit enni, hogy ne legyünk rosszul, és ez nem is sikerült. (Ha még azt is elmondom, hogy ebédre Namunál sült libát ettünk, ami puha volt és omlós, azaz egy cseppet sem száradt ki, pedig ezek a nyavalyás madarak hajlamosak rá, akkor aztán lesz nemulass!)

Lórival ismét sikeresen megvitattuk a a hazai gazdasági és politikai eseményeket, megoldottuk a világválságot is, de éppen mikor körbe akartuk küldeni a világ vezetőinek a részletesen kidolgozott tervet, akkor szólt Helga, hogy tálalva van.


Boldi és a kisLóri 37szer nyargalta körbe a lakást, eközben Bobek 1 db láb- és 1 db fejsérülést szerzett, melyeket kisebb pityergés után tettünk ad acta. Áron elegánsan kivonta magát a futkosásból és inkább kétszer repetázott a vacsiból, majd utána suttyomban nyomázgatta Lóriék tv-jét, de az meg minduntalan bekapcsolt, így Áron hamar lebukott.

Este hamar ágynak dőltünk és az igazak emésztését aludtuk.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hogy megnyugodott Berci a Világmegváltó ölében. Jó neki. M.D.