szombat, szeptember 27

Forever young

Délután Klári néni érkezett látogatóba Kacsarétre. Klári néni Éva nagymama nagynénje, és a Varga-ági rokonok doayenje. Egyébként meg strammabbul néz ki a maga 87 évével, mint némely frissnyugdíjas. Hetente kétszer eljár dolgozni egy kutatóintézetbe régi iratokat rendszerezni és a kacsaréti három emeletre is kényelmesen fölsétált.

Szükség is volt az erőnlétére, mert Boldi rögtön lecsapott rá és kihívta egy csocsópartira, és rutin ide vagy oda, csúnyán el is páholta, pedig Klári néni nagy buzgalmában még a pályát is többször bebillentette, de hiába. Úgyhogy jöhetett a dobogó és az ünneplés.
Tartottunk egy kis tiramisu-szünetet, közben befutott Éva nagymama is, aki szintén kénytelen volt fejet hajtani a magasabbrendű csocsótudás előtt.Aki éppen nem csocsózott, Áront szórakoztatta valamilyen formában:

És persze Berci is kézről kézre járt, néha olyan gyorsan, hogy nagymama észre sem vette, hogy Dóri kivette a kezéből BercitKözben beszélgettünk, kávéztunk és észre sem vettük, hogy elszállt az idő, úgyhogy lóhalálában fürdettünk, miközben Évi nagymama hazavitte Klári nénit.

Nincsenek megjegyzések: