szerda, augusztus 27

Sándor dédi és a népszaporulat

11kor búcsút intettünk a tetőfelújító brigádnak, lebontották az állványt, és átmentek a szemközti ház tetejére kopácsolni. Jó a csönd, és végre jöhet a klímaszerelés! A gyerekeket zavarta az állandó kopogás, Áron nehezen aludt el napközben, Berci is megijedt a hangoktól, Boldi pedig "bepörög" a hangzavarban, csakúgy mint én. Tegnap Bobek ijedt arccal futott hozzám a konyhába, hogy jöjjek gyorsan, mert valami nagyon furcsa van a fürdőszoba ablakban. Én azonnal mentem is "furcsanézőbe", és lelkileg felkészítettem magam egy nagyobb fajta légyre, esetleg darázsra. De Boldinak igaza volt, ez tényleg furcsább volt holmi rovarnál. Egy bácsi állt az ablakunk előtt, ami lévén 3. emelet és kis párkány, tényleg páratlan látványt nyújtott. Na de végre vége az ilyen meglepiknek, nem is erről szeretnék írni.
Mivel VP elment egy 3 napos osztálykirándulásra (sátras-evezős), délelőtt feljöttünk Nagyszülőzni, és úgy tűnik, maradunk péntekig. Délután meglátogatott minket Mária és Sándor dédi, akik hoztak egy zsák ajándékot, melyek közül nálam a dobogó tetején a házi készítésű málnaszörp áll. Sándor dédi beült a fotelbe, és gyönyörködött a dédunokákban (menet közben Panni is megérkezett, így teljes volt a létszám), de leginkább Bercit vette szemügyre, és belátta, hogy se a blogban, se élő szóban nem állítunk valótlant, ez a gyerek úgy tökéletes, ahogy van!




(Félreértések elkerülése végett: a hordozóban Panni baba ül, aki 2 hónapos múlt, szóval nem Berci fejlődött ekkorát nagy hirtelenjében...)

Nincsenek megjegyzések: