péntek, július 4

Vonyarci idill

Pénteken Cola, a doktorom zöld utat adott a nyaralásnak, és bár így az első CTG-t rögtön ellógtuk Bercivel, vasárnap reggel útra is keltünk, irány a Balaton legnyugatibb csücske, Vonyarcvashegy.
Ez a kis pihenő osztatlan sikert aratott a családban, élvezték kicsik és nagyok egyaránt. Engem kicseréltek az elmúlt 5 nap alatt. Reggeli a szállodában, aztán fél 9től strand 5ig (stipi-stopi egy jó kis árnyékos hely a nagy fűzfa alatt, majd pancsolás, homokozás, evés, heverés), aztán vacsi a szállodában, és a gyerekek aktuális állapotától függő esti fürdés-fagyi-séta, majd alvás reggelig.
Boldi és Áron is vageszul viselkedtek a vízben, bár Áron az úszógumis fürdéseket leginkább álomba ringatózásra használta (volt nagy rityi-rötyi a strandon, amikor az úszógumi két fülénél fogva vittük VP-vel az alvó Oborzilt, aki alul lógatta a lábait, az arca pedig az úszógumin).
Boldi a vízi kosárlabda palánkot élvezte a legjobban, és egy kis apai ráemeléssel komoly kosarakat dobott.
A vonyarci strand nagyon gondozott, a partján 2 méteres sávban homokos, amit minden reggel felkapálnak, és kitisztítanak (ilyenkor jó elsőként összetapicskolni az egészet), a meder sajna kavicsos, amit leginkább a túlsúlyos apukák bánnak, a gyerekeknek viszont kitűnő esti program a kavicshajigálás, majd ruhában kényszerfürdés.
Egy kis ízelítő a nyaralásunkból, bár eredetileg Amorf Ördögök énekelték volna alatta az idevágó dallamokat,de némi CD hiány fellépte végett, elégedjünk meg Marót Vikivel és csapatával.





1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok!!!

Szuper nyaralás lehetett, és örülök, hogy láthatóan nagyon jól éreztétek magatokat, sokat pihentetek!!!
Dóri, vigyázz magadra, és tarts ki, most már csak néhány hét ebben a tikkasztó nyárban, és Berci is Veletek lesz! (Ez itt az irigykedés helye...;)))

Sok puszi Nektek:
Kriszti