hétfő, április 21

Felnőttprogram

A hétvégénk a nyaraló téli álmából való ébresztgetésével telt. Ez bizony felnőttprogram, így 4 éve először mindkét gyermekünket magunk mögött hagyva vágtunk bele a pucevának. Két nap alatt megismerkedtünk hazánk pókfajainak jónéhány példájával. Külön dicséret illeti VP-t, aki hihetetlen (látszólagos) lelkesedéssel és kitartással mosta a szekrényeket, söpört, pókhálótalanított, rámolt, felmosott.... Aranyember.... (Ezt a bejegyzést én írom=Dóri, csak lusta voltam kilépni VP neve alól, így nem saját magát frankózta az imént!!!)
Vasárnap már Boldit is kivittük magunkkal, mert úgy tűnt, a szombati pocsék időt felváltotta a gyönyörű tavaszi, és aznap a kert rendbetétele volt soron. Boldin kívül segítségünkre volt még István és Tibi, akik szakszerűen kivágták kertünk legmagasabb fáját, a labdagyilkos akácot. Elég látványos ez a műfaj, de Boldit semmi más nem kötötte le 5 órán kereszül (!!!), mint a legújabb gyurmakészlete. Az egész napos kerti gyurmázás bizonyítéka Boldi piros arcocskája.
Aztán siettünk haza, és elvittük Árcsit is egy nagyobbfajta levegőzésre, majd egész este gyömöszöltük, hogy bepótoljuk a szombat-vasárnapi adagot.
Sajna a fényezőgépet Kacsaréten felejtettük, így mindenki saját fantáziájára bízom a pókokat, fakivágást, Boldi piros arcocskáját...

Nincsenek megjegyzések: