vasárnap, március 23

Tojáskeresés második felvonás

Úgy látszik, tapsifülesünk Hidegkút felé vette az irányt, mivel délután riasztást kaptunk Gáboréktól, hogy elcsokisodott a nappalijuk, és segítséget várnak. No, nem kellett kétszer mondani Boldinak, mentünk csokit irtani. Gáborék a saját csapaton kívül (Bálint a nyuszizás helyett inkább Julcsizott, de Fanni és Barni készen állt), áthívták még Eckhardt Erzsiéket, akiknél 6-ból 5 gyerkőc el is jött.
VP is részt vett a csokirejtésben, bár a lámpabúrába ill. ajtófélfa fölé rejtett édességeivel a felnőtt versenyzők számára kedvezett. Ennek ellenére itt is megteltek a gyerekek kosarai, majd ezt követte az igazságos osztozkodás, melynél elkélt egy koordinátori szerep is.



Boldit alig láttuk a délután folyamán, olyan jól eljátszott a nagyobb és korabeli fiúkkal. Aztán elénekeltük Áronnak a szülinapos nótát, és felvágtuk a répatortát (gondoltam, két legyet egy csapásra).



Nem marad ennyiben Áron szülinapja, csak eldöntöttük VP-vel, hogy nem keverjük bele a húsvétolásba, hanem egy külön hétvégét szentelünk a tiszteletére, várhatóan az első áprilisit.


Megint jó volt Hidegkúton, sok köszönet mindenért Ágiéknak!

Nincsenek megjegyzések: