péntek, december 21

Kriszti újra itthon

Letelt a 4 hónapig tartó számüzetés, így Kriszti háta mögött hagyva a fagyos, sötét északot, hazarepült a jó kis fagyba, sötétbe. Első útjainak egyike Kacsarétre vezetett, és ott folytatta a fiúkkal, ahol a nyár végén abbahagyták. Boldi folyamatos csipogások közepette bontogatta az ajándékhegyeit, köztük a verdás alsókkal, meg autós gumicukikkal. Illedelmesen (külső kényszerek nélkül!!!!) több ízben megköszönte az ajándékait, majd Bobek is átadta Krisztinek a sajátját.Áron is örült a meglepiknek, és orálisan fixálta magát egy műanyag hajóhoz, ami békésen úszott a nyáltengerben. (A képen Boldi alsógatyeszainak tartóját tisztítja, mint egy akvárium falára feltapadt alga evő hal.)

A közös ebéd után (ahol többek között fogyasztásra került a "világ legdrágább krumplilevese", de erről majd Apa ír később), Áron altatása közepette kokettált Krisztivel: a lakás két végpontjából tartottak szemkontaktust, melyet csuklótekerő kézmozdulatokkal gesztikuláltak is. No szóval, a következő 4 órában volt forralt bor, fadíszítés, élménycsere. Januárban sűrű folyt.köv. várható!

1 megjegyzés:

Gaskó Krisztina írta...

Sziasztok!

Nekem is az volt a legszuperebb karácsonyi ajándékom, hogy ismét találkozhattam Veletek!!! Köszönöm a szép napot Kacsaréten!
És januárban tényleg jövök, SOKSZOR!!!!!!!!!!!!!!!!

Millió puszi Nektek,
Kriszti