hétfő, október 1

Tüsző

Tegnap délután Boldinak ismét megugrott a láza, így ma sem ment oviba. Majd küldünk be róla képet, hogy megismerjék, ha majd megy. Gyorsan megnézettük a dokinénivel is, amit B nem könnyített meg, mert bár készségesen tátotta a száját, a dokinéni majdnem lefordult a székről, ugyanis Boldi indulás előtt lelegelte az erkély teljes snidlingtermését.

Ennek ellenére Boldi bal mandulájának a végén ismét feltűnt egy tüsző, amit egy végigzabált antibiotikumkúra után erősen nehezményeztünk, bár ne legyünk igazságtalanok, ez már egy másik. Ennek örömére most csak torokfertőtlenítést írtak elő, amit ki is váltottunk.

Jó szülőhöz illően kipróbáltuk Dórival a készítményt, mielőtt a gyerek kapott volna belőle. Ez egy ilyen asztmapumpa jellegű spray, de olyan keserű, hogy a próba után 5 percig járkáltunk ökölbeszorított arccal a lakásban, és két igen szavazattal elvetettük az ötletet, hogy Boldin is kipróbáljuk. Helyette adtunk neki "immunerősítő fost", ami színében mindenképpen rászolgált nevére, az ízéről, meg nincs összehasonlítási alapunk, de elképzelhető...

Nincsenek megjegyzések: