szerda, szeptember 26

Jamie Nigestahl

A mai vacsorára Dóri kitalált egy vadiúj ételt. Ezt úgy szokta csinálni, hogy én elmegyek a volt osztályommal vacsizni, közben a gyerekek hamar lefekszenek, és ekkor Dóri betesz valami zenét (most Morricone) és alkot a konyhában, amit másnap este eszünk meg. Na nézzük mi a recept.


1 kg pulykacombfilé
hagyma
fokhagyma
gyömbér
curry
rozmaring őrölve+ friss ágacska
só, bors
gomba
bébirépa
borsó
tejszín
méz
mazsola

Hagymát donnyasztani, rá a pulykacsíkokat, aztán bele minden fűszert, persze ízlés szerint, végül az utolsó pillanatban a beáztatott mazsola nem került bele, mert az nem passzolt a többihez, főleg az én számhoz, mert én mindig pofákat vágok, ha a húsos kajához ananász, vagy mazsola kerül szóba. Brrrrr. Megfőzni és kész. Ugye milyen egyszerű??!

1 megjegyzés:

Gaskó Krisztina írta...

Gratula a szakácsnak!!! Nyamm, jól hangzik;).

Puszi
Kriszti