vasárnap, szeptember 2

Füstbe ment terv

Tegnap némi bogdányi fűnyírás és Corában való bóklászás után úgy döntöttünk, este korán letesszük a gyerekeket, főzünk egy finom vacsit, és megnézünk egy Agatha Christit, hogy csempésszünk egy kis izgalmat az életünkbe.
Ember tervez... , a programunk pedig a következőkép alakult:
Vettem egy olyan A.C.-t, ami már megvolt, csak az új borító becsapott. Este feljöttek Esztiék, megnézni a gyerekeket, nomeg beszámolni a friss házaséletről. Mi pedig Boldival elénekeltük nekik Szalóki Ági legújabb lemezét, és bemutattuk saját koreográfiánkat, amin Apa egészen meghatódott.

Közben főztem vacsit, de amikor elkészült, Eszti a fülembe súgta, hogy meglepetés piknikre viszi Zsoltit Gül baba türbéjéhez. Mire leszedtem a feleslegessé vált terítékeket, Boldin kitört a gyomorrontás, és a wc-n bőgött 20 percet, majd elaludt a kanapén. Közben Áront is lefektettem. Megbeszéltük VP-vel, hogy ha már ilyen szépen elaludtak 9kor a gyerekek, mi is kialudhatnánk magunkat. Amikor befeküdtünk a paplan alá, Boldi felsírt és telekakilta az ágyát. A többiről nem írnék... Szóval, holnap kihagyjuk az első napot az óvodában.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok!
Remélem, azért már mindannyian jobban vagytok!!! Boldi gyomra elfeledte a kellemetlen élményeket, Ti pedig kialudtátok magatokat - végre!
Millió puszi,
Kriszti

Dóri írta...

Köszönjük!!!Ma itthon pizsamáztunk, és javulgatunk!!!Hogy lesz ebből bejegyzés???:-)
pusz