szombat, május 26

Bizony már 35

Ma 35 éve születtem meg. (gyér taps) Ennek örömére megleptük magunkat, főleg engem, egy vállról indítható hordozható ún cilindergrillel, amit holnap ki is fogunk próbálni a teraszon.

Délután -és ez tényleg igazi ajándék volt - Áront megfürdettük a nagykádban, és nagyon élvezte, ahogy ott lebegett kettőnk közt. Végig vigyorgott, meg rúgkapált. Időközben az oltásából kifejlődött furunkulus is kifakadt, apró gennypatakcsíkot lebegtetve maga után, amihez képest még egy pubertáskori elmérgesedett agyonnyomkodott miteszer is csak ministráns lehetett volna. Az erről készült felvételeket a velünk született páratlan jóízlés amúgy is letiltatta volna velünk, így nem kár, hogy nem volt kéznél videó. Az ínyenceknek meg amúgy is elég a leírás

Este elmentünk Dóri általános iskolai osztálytalálkozójára, de erről bővebbet majd tőle.
Most konyakot iszunk (én), meg unicumot(Dóri), így ünnepelünk. Ja és a képen látható, hogy ezt a blogbejegyzést írom. Tiszta Gödel-tétel.



Egyébként meg a 25. (másnéven utoljára nyilvántartott) születésnapomon meg egész nap a kísérleti fizika laborban végeztem a pótméréseket, hogy meglegyen a laborjegyem. És meg is lett, igaz, ehhez az is kellett, hogy az egésznapos szöszölés után a laborgépen megtaláljam a Nagyati méréseinek jegyzőkönyvét. Reméljük az eset azóta már elévült.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Naon szép embör