vasárnap, április 22

deja fű



Itt a szombat, megint lenyírtuk a füvet Bogdányban. E héten Dóri és Áron is velünk tartottak. A bogdányi szélcsatorna - ahogy várható volt - kitűnően szelelt, ezért aggódtunk egy kicsit, hogy Áron huzatot kap, de aztán beállítottuk egy szélvédett sarokba, letakartuk pokróccal, és Áron meg is hálálta a gondoskodást, mert majd három órát horpasztott egyhuzamban.



Amikor fölébredt, akkor megbeszéltük Dórival, hogy a hidegre való tekintettel rapid tisztába rakást hajtunk végre. Na ebből az lett, hogy eltávolítottuk a teli pelust, de még mielőtt beraktuk volna az újat, Áron telenyomta a badiját és utána rögtön belebukott egy fél deci tejet a felsőruházatába is. Így aztán mégiscsak teljesen át kellett öltöztetni.

Pitör motorral jött utánunk és úgy emlékezett, hogy van kint váltóruhája, de nem volt. Szerencsére a csizmáskandúros jelmezt még nem vittük haza, így nem kellett neki motorosszerkóban focizni...


Megnéztük, hogy Dóri mennyit fejlődött fociban


de ezért a mozdulatért sárga lapott kapott, hiába segítette föl az áldozatát.


Aznap már semmi izgalmas nem történt, azon kívül, hogy Hujber Feri nyerta a megakorcsolyázósat a Tilla előtt. (vagy valami ilyesmi)

Nincsenek megjegyzések: