vasárnap, március 25

Partium

Hát igen. A legnehezebb dolga Boldinak van, mert azt megérteni, hogy miért nincs itt anya, azt nem könnyű. Mellesleg Dórinak se volt az, pedig ő érti. De reméljük, hogy holnap a családegyesítéskor kitör majd a boldogság.

Szerencsére Boldi sem csak szomorkodik, sőt őszintén szólva csak néha keseredik neki, és adja ki az utasítást, hogy: "Apa! Indulunk kocsival Ányáért!". (Ez persze leginkább Namunak és Pitörnek köszönhető, akik egész nap ugrásra készen állnak, és csírájában fojtják el a nekikeseredési kezdeményeket.)

Tegnap este Boldinak kb. 1,5 órán át volt szómenése a vacsoránál. Péter nagypapa sütött egy kis vargányás rákot a gázon (!). Boldi gyakorlatilag mindenkitől kiette a rákokat, majd azt kérdezgette:
"Péter, Péter,Péter, te sütöttél rákot Nekeeeem?", majd a válasz után 5 másodperccel újra ugyanez. És ez így folyt 1 órán keresztül. Ha majd nem leszek lusta, akkor összekötöm a videót a géppel, és letöltöm ezt is.

Áron ma estére halványsárgára színeződött, de remélhetőleg ez a hazajövetelt nem befolyásolja. A sárga színt a bilirubin felhalmozódása okozza, ami alapvetően nem hiba. Ha a szétesett részek lebontása elég gyors, akkor a gyerek nem lesz sárga. Ha nem, akkor sárgul. Két gyógymód: sok folyadék, napozás a kék lámpa alatt. Mivel Áron óránként szopik, ezért remélhetőleg elég lesz az egyes számú terápia. A kép még a sárgulás előtt készült.


Na ennyit mára a tudomány és a technika újdonságairól és érdekességeiről.

Nincsenek megjegyzések: