csütörtök, április 11

Boldog szülinapot Boldi!


Boldi kilenc éves lett. Már 3 hete halasztom ezt a bejegyzést, mert félek attól, hogy képtelen leszek leírni, milyen fantasztikus 9 éves fiam van. Képtelen is vagyok, amúgy meg semmi szükség rá, de a gyerek tényleg "kerek, egész". Szeretem, hogy éles az esze, imádom, hogy érzékeny, odafigyelő, önzetlen, szerető, csodálom a kitartását, akaraterejét, örülök, hogy így szeretik a családban, iskolában.
Boldog szülinapot Boldi, csak így tovább! 

A buli remekül sikerült, játszottunk Boldi-totót, Mária dédi jóvoltából tomboláztunk, ettünk-ittunk, együtt mulatott a négy generáció.








































Egy részlet Boldi féléves bizonyítványából, az osztályfőnöki értékelés:
"Kedves Boldizsár! Az órai feladataidban pontos vagy, lelkiismeretesen dolgozol. Tudásodat szorgos munkával alapoztad meg elsőben, most ennek eredményeit élvezheted. Társasjátékokkal és sakkal a szünetben is edzésben tartod magad. Szabadidőd minden percét jól használod ki. Az udvari idő nálad fociidő. Passzolsz, bátorítasz, alkalmazkodsz, igazi csapatjátékos vagy. Figyelsz mindenkire, a vitákban sokszor választod a békítő szerepét. (A legjobb választás!) Nagy szereped van abban, hogy bíró nélkül is boldogultok a meccseken. A pad- és fiókrend nálad a már nem rendetlen, de még nem rendes között billeg. Egy kicsit több odafigyelést kérünk, hogy jó irányba billenjen! Az ebédlőben sokszor megmutatod a finnyáskodóknak, hogy az ételek evésre valók. Tartsd meg ezt a jó szokásodat! Bár nem volt szándékod, mégis fontos szereplője lettél a fiúcsapatnak. Sokan szeretnek veled barátkozni, mert alkalmazkodó, eszes fiú vagy! Nem könnyű helyzet, de fontos neked a barátság, és hogy körülötted mindenki jól érezze magát. Boldi, legyen ilyen szép és sikeres a második féléved is! Jó tanítani téged."

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagy örömet jelent a képek nézése. Nagyon jól sikerültek. Végre nincsenek grimaszok, lágyak az arcvonások, ezt már vállaljuk! Boldira pedig nagyon büszkék vagyunk! Látszik, hogy a többiek is élvezték a szülinapot. További sok, sok örömet az egész családnak, kívánja, Mária N.D.