kedd, november 6

Éva nagymama szülinapja

Felköszöntöttük Éva nagymamát egy meglepetésbulival. Csőbe húztuk szegényt egy kacsaréti ebéd ígéretével, és aztán holmi szkennelési kitérőre hivatkozva beugrottunk Namuékhoz, ahol a mit sem sejtő ünnepeltet egy férfikórus fogadta. Éva nagymama meg is hatódott egy kicsit, de aztán ezt jól leplezte. Eljött köszönteni őt Éva, Mária és Sándor dédi is.
Mindenképpen említeni kell a menüt is: kakasleves, melynek előkészítésében Áron is jeleskedett: miközben Vadi boncolt, Áron húzogatta a kakas taréját, miközben figyelte hogyan tátog a tetem. Szóval kakasleves, sok aprólékkal. A fejet Dóri nem engedte az asztalra, de azt se volt könnyű neki végignézni, ahogy Áron leszopogatja a lábakat, de az végképp betette a kaput, mikor Árcsi a kakas tökét is elfogyasztotta.

A második fogás vadas volt és csokimártásos vad. Ez se édesség, bár így rosszul hangzik, de valami isteni. Receptet esetleg Dóri elárulja.

Torta helyett meg rétest ettünk. Szóval így telt Éva nagymama születésnapja. Boldog szülinapot!













1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszönjük a remek képeket. Nagyon szép és "ízletes" ünneplés volt. Fiúkat nagyon értékeltük. Öröm rájuk gondolni!Éva Nagyi is büszke lehet rájuk. Sok puszival Mária és Sándor DD