péntek, november 25

Boldi az iskolában

Nálunk a Lauderben 20 éve van (részletes) szöveges értékelés minden tantárgyból, elsőtől érettségiig. Íme Boldi negyedéves értékelése, melyet két tanítója, Judit és Gábor írt:

Beilleszkedés, társas kapcsolatok:
Boldizsár nagy várakozással és kíváncsisággal kezdte meg az iskolát, lelkesedése, érdeklődése tartósnak bizonyul. A régi ismeretségek mellett könnyen köt barátságot új osztálytársakkal is. A tanórákon és szabadidejében nagyon intenzíven éli iskolai életét. Mindig tevékenykedik, nincs ideje konfliktusokba bonyolódni. Tévedéseit gyorsan belátja, ha kell, rögtön változtat magatartásán. Kapcsolataiban nyitott, közvetlen, játékban figyelmes, alkalmazkodó.

Szabálykövetés, rendtartás:
Változó sikerrel teremt rendet maga körül. Szívesen merészkedik el a határokig, de ritkán lépi át őket. Igazságérzete, önzetlensége biztos belső igazodási pontot nyújt számára. Pontosan tudja a dolgát, új iskolai feladatait önállóan, természetes kötelességtudattal végzi, megbízható minden területen.

Önállóság, tanulás:
Nagy kedvvel, aktívan vesz részt az órákon, a jó teljesítmény nagyon fontos számára. Biztos alapokkal érkezett hozzánk, gazdag, sokirányú ismeretei vannak. Boldizsár figyelme, munkabírása tartós, a gondolkodtató feladatokat nagyon kedveli. Ismeretei az együtt töltött időszak alatt gazdagodtak, nagyon jól halad a tananyag elsajátításában.


És most a szülői kiegészítések:
Bobek imád suliba járni. Reggelente fölkísérem a másodikra, a terméhez, de a kabátot már nehezen tudom leimádkozni róla, mert rögtön megy dumálni a haverokhoz vagy kergetőzni pingpongasztal körül. Gyakran vannak az udvaron, Boldit ott is könnyű megtalálni, mert mindig a focipályán van, és már a harmadikosok is tudják a nevét!
A hírek szerint nagyon jól megy a matek, van külön matekkönyve pluszfeladatokkal. Az olvasást is szereti, már hosszabb mondatokat kap gyakorlásra.
De ami a legfontosabb, hogy cseppet sem szorong, lelkes, és szeretik az iskolában a tanítók és a gyerekek is.
"Minden kezdet nehéz." Vagy mégsem????

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egy ilyen szuper gyereknek a kezdet sem nehéz!!! És én is úúúúúgy örülök, hogy nem szorong!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sok puszival,
Kriszti

Névtelen írta...

Nem csodálom, hogy szeret iskolába járni,a Lauderben elég nehezen tudja magát rosszul érezni az ember:) Ami a matekot illeti,úgy tűnik rád ütött VP:)
Drukkolok nektek, hogy Berci hamar jöjjön rendbe, és az természetes, hogy ilyenkor a szülő aggódik, de biztos nem lesz baj:)

Szilvi

Névtelen írta...

Jaj de boldog vagyok Sándorral együtt, aki először olvasta el és dicsekedett Bobek eredményeivel. Nagyon büszkék vagyunk! Csak így tovább, további sok örömet a szülőknek is. Puszi, puszi, Mária és Sándor D.D.