csütörtök, április 21

GPS, a barom

Két napja Pilisborosjenő GPS segítségével igyekeztünk eljutni. Biztos a legrövidebb, de annál zötyögősebb terepen vezetett keresztül minket a kedves hangú idegen. Mikor egy erdei úton, egy rét mellett mentünk vagy tízzel, jobbra lovak legelésztek, minden idilli volt, csak a főtengely tiltakozott volna az útvonalterv ellen, de nem tehette, mert a GPS-es férfihang a mindenttudó (,bár lehet vele veszekedni, s elég hamar megadja magát, és engedelmesen kreál egy új tervet). Szép lassan haladtunk célunk felé, mikor is egy hatalmas (kb.egy köbméteres) lósz--r állta utunkat. VP morgolódott, hogy nem akarja elhinni, hogy ezt lehetetlenség kikerülni.... Áthajtottunk, mint egy bukkanón. Áron hátulról:
- Ez a GPS-es bácsi elég "hüle", hogy lókakin vezet minket keresztül.


Hazafelé kikapcsolatuk a "menjen előre száz métert majd forduljon jobbra" fickónkat, és bíztunk az ösztöneinkben.

3 megjegyzés:

Andus írta...

:DDDD
Na erről tudnék mesélni :DDDD Az utcánkat egy erdei útszakasz majdnem összeköti Görömbölyön át az M3-autópályával.Jön a szuperautó,benne GPS, valamint falfehér arcok a zötykölődéstől,s belőle rendre kihajló emberek..."Jó napot, meg tudná e mondani merre van a Barlangfürdő?" kérdéssel.
Engem rendre elkap a röhögőgörcs,szezonban napjában többször is,mert a GPS bácsi a legrövidebb úton behozza őket az erdei úton a málnásba. Térkép sajna már nem divat...én nagyon sajnálom,de tényleg.Digitális társadalom lettünk :(Én nagyon szerettem kiskoromban térképeket és a földgömböt böngészni.

vp írta...

Hogy a szívemből szóltál!!!! Boldi is imádja a térképeket, nálunk mindig van az is a kocsiban, de mire előkeresem, már bent vagyunk a sűrűjében....

Névtelen írta...

ès egyébként mindig az pont nincs ami kellene .......kere