csütörtök, január 13

Szemölcs-reszekció

Boldi hátán a múlt héten megjelent néhány uszodaszemölcs. Mivel az "SZTK" bőrgyogyóhoz csak bő 3 hétre kaptunk időpontot, ezért megoldottuk pénzé',okosba: két napon belül időpontra fogadott minket egy magánbőr-gyógyász, pontosabban egy magán-bőrgyógyász és potom 7kFt-ért 5 perc alatt leszedte Boldiról mind a 6 szemölcsöt, így aztán nem vártuk meg az ingyenes 3 hetest, ahol pedig biztosan ugyanilyen szakszerűen lekapirgálták volna azt a 20-30 darabot. Ja, mer' ez terjed, meg szaporodik.

Boldi egyszerűen hős volt. Felfeküdt az asztalra és szisszenés nélkül tűrte, hogy egy ilyen szikés vájóval (egy toll a végén egy karika, ami baromira éles, mondom szikés vájó) a bőrös lekaparja a hátáról a szemölcsöket, pontosabban a kis fehér gyöngyöcskéket a szemölcs belsejéből. Amikor sikerült egy ilyet kikaparni, akkor a helyén rögtön kiserkedt a vér, úgyhogy tényleg nem volt kismiska a dolog. Mondta is a doktornő, hogy itt még a fiúk is sírni és hisztizni szoktak, ami Bobeket még nagyobb büszkeséggel töltötte el.

A hősiessége örömére vettünk estére egy nagy adag jégkrémet és amint lefeküdtek a gyerekek, megettük Dórival. Nyam-nyam.

Na jó a két nagyobb azért kapott belőle.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Becsüllek Boldi, nagyon bátor, férfias voltál. Büszkék vagyunk Rád. Mária és Sándor D.D.