szerda, december 15

Köhögős

Hétfőn reggel, mikor ébresztgettük Boldit, ő csak nézett ránk, és megállás nélkül ugatott, rekedten, fájón. Újból krupp. Minden hajnalban, és napközben is köhögés-köhögés-köhögés. Lemondtunk az oviról erre a hétre, én meg lemondtam a karácsonyi előkészületekről, mert így nehéz, ráadásul ma hajnalban Bercus is kruppos lett, szorítja a torkát, és sírva jelzi felém, hogy ez bizony fáj. Most írjak arról, hogy mennyi mindent kéne tennem, hogy minden 100%-os legyen jövő hét végére? Nem írok, mert nem számít, a 60 % is szép teljesítmény, messze még a jövő hét vége, és nem érdekel, ha nem lesz becsomagolva, nem érdekel, ha nem érkezik meg időben, nem érdekel, ha nem a legfinomabb... Tegnap díszeket készítettünk, fuvoláztam a gyerekeknek, karácsonyi dalokat hallgattunk, próbáltuk túlélni a napot, a bezártságot, és szívből készülni az ünnepre, másra most nem futja, de azt hiszem ez is bőségesen elég. Köszönet Mária dédinek a remek társaságért!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jobbulást Nektek, gyorsat, hogy az ünnep köhögés nélkül teljen!!! Dóri, Te meg tényleg ne izgasd magad: Nálatok már most olyan karácsonyi hangulat van, ami több családban még az ünnepnapokon sincs!!!

Sok puszival,
Kriszti

vp írta...

Kezed mint a villám :-)! Nem izgatom, várunk jövő szerdán, pihenj ránk előre :-)!

Pusz: Dóri

Névtelen írta...

Remélem meggyógyultatok. Ne csomagolj
környezet...hadd pillantsa meg a gyerek az ajándékot a fa alatt ha bejön, vajon kié melyik?! . A papírban olyan unalmas mire kicsomagolja (nekünk is). Sok puszi,
jó készülődést, Mária N.D.