kedd, augusztus 31

Dávidékkal kirándultunk

Az eredeti tervek szerint Dávidék kilátogattak volna hozzánk Bogdányba, de a már említett "le-nem-folyó" ügy keresztbe húzta a számításainkat, mi is 10 nappal korábban jöttünk haza emiatt, és átadtuk a terepet szippantóséknak. (Azóta már rendeződött ez a sz..ügy.)
A Pilis helyett kikirándultunk a Hármashatárhegyi Reptérre, augusztus 20dikán egy lélek nem volt az erdőben, pedig tömegekre számítottam.
A 2. kerületben, a 11es busz végállomásánál van egy nagyon meredek út lefelé az erdőbe, a végén jobb kézre a "macis játszó", ami már 30 éve ott áll, gyerekként rengeteget kirándultunk erre, az idén felújították, szerintem szép lett, bár leginkább 4 év fölött élvezhető, és a jó öreg maci rekonstrukciójára sajnos már nem futotta. A játszótér mellett lehet leparkolni, és 20 perces kényelmes sétával meg is érkezünk a reptérre, ahol megtudtuk, hogy nem a rétet forgatják, hanem a széliránytól függően van egyik végében a csörlő, másikban a repcsi ill. fordítva. Dávidékkal csaptunk egy villámpikniket, de remélem, hogy mihamarabb pótoljuk Bogdányt.





1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Vigyázat a parkolónál, ne hagyjatok semmit se a kocsiban. A Trabimból ott emelték ki a b.o. ablakot és ki- vették a táskámat uzsis szatyorral együtt vagány srácok(kb. 15 évvel ezelőtt). Persze én akkor Bálinttal szórakoztam a játszótéren, nem messze, de pánikban gondoltunk Ambrusra , akit éppen akkor műtöttek a Madarász Kórházban.Mária N.