péntek, május 28

Medanszé

Tengerparti ill. ebéd-szüneteket közbeiktatva szinte az egész napot a gyerekmedencében és annak partján töltöttük, ez volt a bázis. A medence közepén állt egy több oldalról birtokba vehető csúszdás építmény, de a srácok pusztán a partról locsálást is nagyon élvezték. Közvetlenül a gyerekmedence mellett volt egy játszóház, benne Ágival, a tündéri magyar animátorral. Teljesen megdöbbentett, hogy nyitáskor sok szülő beakasztotta a gyerekét a megőrzőbe, és délután 6kor ment érte, de olyat is láttam, mikor kézenfogva keresték a kertben anyucit, aki elfelejtett a kölökért menni. Nekem elsődleges célom volt a gyerekeimmel együtt jól érezni magamat, nem értem másnak miért oly nehéz ez...... (verőfényes napsütésben TV elé leparkolt, tréningruhás kisfiúk...brrrrr)
Szóval mi csak pisilni jártunk be a játszóházba, de ha valami izgalmas kültéri programot csináltak az animátorok a gyerekekkel, akkor elkísértük őket Bobekkal, pl. banánozás a tengerben vagy bowling-bajnokság.
Egy ilyen gyerekmedence jól jönne a kertünkbe, be is dobom a témát a legközelebbi lakógyűlésen az "emeljük-e 100 ft-tal a közös költséget?" és "kinek kell kicserélni a folyosón a kiégett körtéket?" pontok közé, hátha....




















Nincsenek megjegyzések: