hétfő, március 29

Március 23., Áron szülinapja

Áron és Boldi szülinapját összevonva szoktuk ünnepelni, félúton a két nevezetes dátum között, de tavaly elhatároztam, hogy a szülinapos pont a szülinapján is "különleges bánásmódban" fog részesülni, kettesben töltjük az egész napot, és azzal és annyit játszunk, ahogy az ünnepelt óhajtja. Áron idei szülinapja emlékezetes marad. Sajnos a két fős létszámot nem tudtuk kivitelezni, szokásos formációban délelőtt hármasban, délután ötösben töltöttük a napot. A 3 évesre cseperedett Árcsi 5kor kelt, így az ünnepelt 9re olyan fáradt és hisztis lett, hogy csak na! Az egész délelőtt hisztizéssel, zsörtölődéssel, nyafogással telt, de közben néha azért örültünk is a szülinapnak, pl. így:
- Ez a mi boldog szülinapunk! Megvan a boldog születésnap!- lelkendezett az ünnepelt.
Boldinak is közeleg a hatodik, és bizony irigykedett, hogy Árcsi "beelőzte". Vezércselhez folyamodtam: megkértem Boldit, hogy menjen el VPvel egy játékboltba, és keresse meg azt, aminek Áron szerinte a legjobban örülne. 3 karddal, mini sárkányokkal és egy új dobbal tértek haza. Nagyon megdicsértem Boldit, és így az ajándékozás mindenféle irigykedés nélkül zajlott, hajnali hatkor.
Aztán VP és Boldi elmentek suliba/oviba, mi pedig egy rövid levegőzést leszámítva a gyerekszobában töltöttük a napot, a már említett hisztik közepette.
A 3 órás délutáni szunyókálást követően Árcsi végre "magához tért", és a délután tényleg vidáman telt.Elmentünk az Ikea-ba, ahol Áron végre bemehetett Boldival a játszóházba (szegénykém annyiszor hallotta, hogy "te sajnos még kicsi vagy hozzá"). Nagyon-nagyon élvezte, magabiztosan közlekedett a golyók között, mi persze az üveg túloldaláról figyeltük a fiúkat, akik a tombolást követően 3 új púppal a fejükön boldogan lakmározták az szülinapi ikeavacsit, rákot rákkal.



2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Utólag is boldog születésnapot, Árcsi!!!!

Sok puszival,
Kriszti

Andus írta...

Boldog,boldog,boldog szülinapot Nagyfiú!