hétfő, március 29

Make'n Break


Hetek óta új játék tartja izgalomban Boldit és most már egyre jobban Áront is. A neve Make'n'Break extreme. Van benne 10 különböző építőelem (7db öt egységkockából összeragasztva, 2 db négyes és 1 db hármas), és ezekből kell egymás után minél több megadott építményt összerakni, míg az óra le nem jár.



Mivel az óra zörgése meglehetősen hamar a kétségbeesés szélére sodorja Boldit, ezért megegyeztünk abban, hogy óra nélkül játszunk, vagy ahogy Boldi emlegeti:
- Fusztlálógép nélkül!


Nagyon sokféle építményt lehet összerakni, és Boldiék imádják. Van közte könnyű és nehéz is, de a bármelyiket is rakják ki, max 2 mp-ig állnak, aztán jöhet a break!


Bár biztos fából szebb, de nekünk szép színes műanyag van, és azt is nagyon szeretjük. (Titokban elárulhatom, hogy van olyan játéka a gyerekeknek, amit halálosan unok, és ha ilyen közben kell rájuk vigyázni, akkor sokminden vagyok, csak derűs családapa nem, de ezzel tényleg hárman szoktunk együtt játszani.)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szuperek a képek és a szövegek. Örülünk VP újra megtalált lábának. További jó mozgást! Jó alvást,késő van, de nem tudtam megállni, hogy ne nézzelek Benneteket. Puszival, Mária N.D.