csütörtök, február 18

Mi jöhet még???

Tegnap este ill. ma reggel Bercus nagyon lázas volt, csúnyán köhögött, nehezen vette a levegőt. Engem ez az egész kísértetiesen kezdett emlékeztetni a tavalyi tüdőgyulladásra. Áron is csúnyán köhög, rekedt a hangja, de neki csak hőemelkedése van. Kihívtam a doktornéninket, aki megvizsgálta a fiúkat, és megállapította, hogy Áron csak vírus-fertőzéssel küzd, viszont Bercinek kétoldali tüdőgyulladása van, sípol, zörög.... Nekem újra tüszős a torkom, de ez csak zárójeles megjegyzés, mert a legkevésbé sem érdekel. Viszont Berci állapota aggaszt, főleg a légzése.
Kezdem elveszteni a humorérzékemet, pedig az baj...
Köszönet Beniéknek, akik ma egész nap menedzselték Boldit, és este egy vigyori kis manót kaptam haza, háromból egy, az is valami...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drága Dóri, mi is hetek óta húzunk egy vírusfertőzést, úgy látszik, ez egy elátkozott tél. Szedj valamit a torkodra, mert az elhanyagolt tüszősmandula nagyon csúnya dolgokra képes! Bercinek meg jobbulást, neked sok erőt és kötélidegeket!
Katona Ági

Viki írta...

Szia Dóri!
Nekünk azt mondta szerdán a dokibácsi, hogy valami olyan vírus, vagy baci van most divatban, ami nagyon rövid idő alatt okoz tüdőgyulladást. De úgy tűnik, nem feltétlenül fertőz, nálunk pl. senki nem kapott el Adéltól semmit. Azért immunerősítsetek! És gyógyuljatok!