kedd, február 9

Dávid zsúrja

Vasárnap délután Dávid zsúrjára voltunk hivatalosak. Rajtunk kívül érkezett még kb. 25 gyerek és a gardedame-jaik, így a szőnyegekből csak apró foltok látszódtak ki.
Meglepetésként egy bohóc szórakoztatta a zsúrosokat, és bizony mi szülők sem lazsálhattunk egy percet sem! Dávidék két kanárija a karnisra menekült, és úgy döntöttek, felülről szemlélik az eseményeket. A halacskáknak nem volt ilyen nagy szerencséjük, hősiesen tűrték a kopogtatást....

A torta Daubneres, és bár úgy éreztem Namu vasárnapi ebédje után egy falatot sem tudok majd leküzdeni, csak lecsusszant egy szelet Eszterházy és kb. fél kiló pogácsa.

Volt wc-papírból múmia-készítő verseny, ahol Boldit Csabi tekerte, ezt követően kb. 20 tekercset téptek szét és dobáltak a fiatalok, de a házigazdákat semmivel sem lehetett kihozni a béketűrésükből....
Nagyon megfogott a lakás hangulata, a falakon apró keretekben lógó képek a jelenről, közel- és régmúltról. Jó volt megismerni Dávid családját, látni, hogy honnan indul minden reggel az oviba.





Nincsenek megjegyzések: