kedd, január 19

Heves-jeges

Mária dédi elképesztő energiákkal büszkélkedhet! Másfél órán keresztül görgette a kertben hóemberünk különböző testtájait, előtte pedig a gyerekszobában varázsolta el a fiúkat.
Árcsi és Bercus nagyon élvezik a nagy havat. Árcsi, a lovag, a hős, a kertben is folytatja az elemek ellen vívott ádáz küzdelmeit. Órákig próbálja kiszabadítani a fák törzseit a gonosz hó fogságából, majd a bokorban rejtőzködő rút szörnyek nyakába hajigál hógolyókat, aztán botkarddal csatázik a kerti sárkányok ellen. Megnyugtató, hogy legalább a mókusokat eteti (tegnap mogyorókat nyomkodott a hóba, így sütött/fagyasztott nekik tortát)... Berci lapátol, leporolja a fatörzseket, járkál fel s alá. Mikor megunja, vagy fázni kezd, szó nélkül a lépcsőház felé veszi az irányt, csak érje utol az ember.
Végre volt időm és kezem fényképezni!!!!



Elkészült az idei első hóemberünk, igaz Áron + Bercus háromszor is lefejezték, de negyedszerre Mária dédi túljárt a fiatalság eszén.




A búcsúnál ismét záporoztak a "maradj még!", "mikor jössz legközelebb?" mondatok. Hiába, egy Szuperdédi az Szuperdédi télen-nyáron!!!!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Berci is igazán gyönyörű! Ti mázlisták
Puszi: Luxi