vasárnap, szeptember 27

Veronika party

Boldi múlt hét vasárnap hivatalos volt Veronika zsúrjára. Felöltöztünk csinibe, aztán pontosan megjelentünk, méghozzá hármasban: Bobek, Anya meg én.
Boldi gyorsan belevetette magát a forgatagba, ugrált trambulin (automatikus helyhatározó), dobált karikát és buzogányt, részt vett a naaaaagy vetélkedőn, ahol Andrissal ők szerezték a legtöbb baglyot, de a két igazi nagy meglepi még hátra volt. Először is Veronika tortájához volt a bázi nagy Barbie, kívül marcipánból, belül meg tömény csokikrémből, és mivel Veronika teljesen magától értetődően mondta, hogy ő a Barbie-ból enne, megkezdődött a horror-show. A sápadozó szülők füle hallatára követelték a gyerekek, hogy
- Vágd le a fejét!
- Nekem a haja kell meg a fejéből!
- Én a szemét akarom! Szúrd ki!

Végül Györgyi diszkréten elkezdte nyiszálni Barbie szoknyáját és osztotta a szeleteket. A hentesmunka java-részét Andris papája vállalta. Mire a felsőtest sorra került volna, addigra minden gyereknek az összes bele ragacsos lett a csokitól, így már nem volt szükség további gyilkolászásra.



A másik tökjó pedig a szemben lakó Zója tűzzsonglőr előadása volt, amit a gyerekek tátott szájjal néztek végig, persze a bátrabbja itt is reklamált, hogy a
- Sárkányosat megint!
- A lábaddal pörgesd!
És Zója tekerte, pörgette, míg csak el nem fogyott a petróleum.
Külön említést érdemel még a sok-sok finom kaja, amit hiába próbált felenni a vendégsereg, nem járt sikerrel. Dóri azóta már itthon is elkészítette az ott ellesett salátát: szőlő, alma, sajt, joghurt.


Este Boldi holtfáradtan dőlt az ágyba, nem is beszélve a szülőkről.

Nincsenek megjegyzések: