csütörtök, október 23

Függőség

Délelőtt átsétáltunk Mária és Sándor dédihez, mivel Boldinak este már csak hőemelkedése volt, reggelre már az sem, valamint Áron is csak este hányt... Az 5 perces gyalogutat Áron és Bobek kézenfogva tették meg. Mindenki megcsodálta Boldi egyedi stílusát, mely köszönhető annak, hogy reggel némi szülői odahorkantás hatására egyedül öltözött föl. Végeredmény: pulcsira ráhúzva a póló, ráadásul fordítva, hátán a mintával + nadrág slicce is csak kakiláskor könnyítette meg ma Boldi dolgát..., no de mit számít az, lényeg az önállóság!!!!
Dédiéknél 3 napja nincs Internet, és mivel Kacsarét függők, teljes lelki traumaként élték ezt meg. (Még a számítástechnika tanáruk sem tudott segíteni Rajtuk!)Látogatásunk alatt két legyet ütöttünk egy csapásra: egyfelől láthatták a dédunokákat, másrészről pedig VP megszerelte a hálózatot (remélem este már olvassátok is!!!), hogy a hibiszkusz fotózásról ne is beszéljünk!
Azért különleges ez a növény, mert fának nevelték, és egyszerre 5 virág is kinyílt rajta, valamint rengeteg bimbó látszik, én húsznál elakadtam a számolással.


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyönyörűek a felvételek VP gratulálunk!!! Persze a hét végén megint bosszantott az internet hiánya. Ma megnézhettem, de Sándoré még nem működik, pontok világítanak.... Köszönet, csak így tovább az írással, fotózással. Sok puszival M.D.