hétfő, szeptember 22

Csocsóőrület

Ma este került megrendezésre az 1. Nyílt Varga Családi Csocsóbajnokság, röviden a Pörgőfoci Open. Mivel a nevezési idő lejártáig Berci és Áron bealudt, ezért a három nevező körmérkőzésen döntötte el az értékes helyezéseket. Totális döntetlen esetére megegyeztünk, hogy a Buchholtz-számítás dönt (bár most, hogy megnéztem a lexikonban, ez ránk nem is alkalmazható).

Az első körben Boldi fordulatos, remek mérkőzésen 9-8-ra győzte le Apát, aki a végén fogcsikorgatva bár, de mosolyogva gratulált Boldinak. Ezután került sor Boldi és Anya meccsére, és bár Boldi végig vezetett, a végén Anya majdnem meglepetést okozott (9-6). A második helyért vívott helyosztót a kissé nagyképűen asztal mellé álló Apa nyerte 9-7-re. Így az első Pörgőfoci Open végeredménye ekképp alakult

m gy v r k gya
1. Varga Boldizsár (VSC) 2 2 0 18-14 1.0
2. Varga Apa (VSC) 2 1 1 17-16 0.5
3. Dóri Anya (VeSc) 2 0 2 13-18 0.0


Az eredményhirdetéshez Bobek behozta a konyhai kávéfőzős fellépőt, az volt a dobogó.


A torna MVP-je a piros kapus lett, remek védéseivel és hatalmas átlövésgóljaival kiérdemelve a címet.

Boldikám rettentő komoly pofával és teljesen megilletődve csinálta végig a ceremóniát, és vette át az aranyérmét, amit még alvás közben is magánál tart.

Reméljük nem kell sokat várni a másodikra. Gratulálunk a résztvevőknek és a győztesnek!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Lehet keresek itt egy helyet ahol tréningezhetek és aakkor ha ott leszek legközelebb szeretnék benevezni egy pörgöfoci openre én is , ha lehet ! sszuperek vagytok !!!!!

Névtelen írta...

Gratulálunk minden egyes résztvevőnek és különösen az éremmel kitüntetettnek és a krónikaíróknak. Puszi, puszi
Má... Dé..