vasárnap, június 15

Pomáz 2008

Eszterék 2007ről 2008ra nagycsaládosok lettek, és még ez sem riasztotta őket vissza attól, hogy idén is megszervezzék barátaiknak a már-már hagyománnyá vált pomázi kerti bulit. Évről évre egyre többen vagyunk, és azt hiszem idén a gyereklétszám úgy megugrott, hogy a felnőttek kisebbségbe szorultak, de ezt nem bánja senki, bár így egyre nehezebb hosszabb beszélgetésekbe elegyedni a barátokkal. Boldi végig a focipályán rohangált, hozzám meg többen is odajöttek, hogy milyen állati ügyes ez a gyerek. Jól esik az ilyen a gyermek anyjának. VP mondogatja, hogy nagyon jól mozog, focizik Bobek, node neki ez háztáji kötelessége. Objektívebb vélemény ennél a barátoké, persze a legobjektívebb az ellenségek dicsérete lenne, de azokkal meg minek is járna össze az ember a szabad vasárnapján???!!!
Szóval Bobek ügyes, és nagyon élvezi is a focizást, mindenki láthatja:


Viszont!!! Amint akad egy gyorsabb, ügyesebb, rögtön dührohamot kap, sírva fakad, és kiabál a vetélytársnak, hogy "te csalógép!". Már írtam róla, hogy Boldi mindenből versenyt csinál mostanában (még abból is, hogy reggel ki pisili a habosabbat Apa vagy Ő), és nem szeret alulmaradni, ami érthető is, csak hát a nagybetűs az nem mindig fenékig tejfel és győzelem...
Tegnap Ábelben (6 éves, ügyes és gyors) testesült meg a "legyőznivaló", és bizony zengett Pomáz a kicsi adrenalinbogaram csatakiáltásaitól.
Ez a versengő szellem még várathatna magára pár évet, de mit tegyünk, ha Boldinak most születnek a kistesói.....

Áron is élvezte a pikniket, gyakorlatilag végigette. (sütit, pogácsát, cseresznyét, homokot, levelet, majd jó étvággyal megebédelt)Rátalált Adél motorjára, ami már Etyeken is bejött neki.

Idén először Petiék is hoztak magukkal egy saját gyereket, mi pedig megállapítottuk VP-vel, hogy igencsak jól mutat Magdi Peti kezében.
VP evett egy kis pörköltet Boldival, majd Áronnal is. (Már értem, hogy alig várja a 3. gyereket!!!)

Sajnos 4kor elindultunk hazafelé, mivel 5től Boldi és VP lauderes kertipartira voltak hivatalosak, ahol Boldi több mint egy órát nézte a góllövő versenyt, majd este fél nyorckor focizott egy nagyott Apával az üres tornateremben.

1 megjegyzés:

apafej írta...

Boldi tényleg sirály volt a focipályán! Ott nem mondtam, mert el voltam foglalva, de ez tényszerű.