kedd, június 24

Adri barátkálváriája

Bizony-bizony, aki évente egyszer látogat haza Franciaországból, az készüljön a sűrű programra!!!
Adrival évekig végeztünk együtt egy kutatást a sváb-hegyi Fejlődésneurológiai Osztályon, majd a 4 év összefoglalásaként született két szakdoli (és közben Boldi). A 4 év alatt rengeteget találkoztunk, végeztük a vizsgálatokat a csecsemőkkel, fordítottuk a szakcikkeket, konzultáltunk, és tartottuk egymásban a lelket (leginkább Adri tartotta az bennem), hogy bár nehéz a témánk, meg tudjuk csinálni.

Jó volt ma az angol cikkektől, statisztikai számításoktól, figyelemvizsgáló berendezésektől függetlenül találkozni, így is akadt témánk bőven.

Adri kapott egy kis ízelítőt a kisgyerekek kánikulához való viszonyából, és bár Bobek hősiesen küzdött a lakásban uralkodó 30 fokkal, Áront megviselte a meleg ill. az egyszeri rövidke alvás, amiből sírva ébredt.

Nagyon nehezen állunk rá a napi egy alvásra. A 6 óra körüli ébredésből kifolyólag nem bírja ki ebédig, hanem 11kor gyakorlatilag beájul, de nem alszik sokat, és este nagyon nyűgös. Ha viszont leteszem 9kor, és alszik egy nagyot, akkor ebéd után nem akar aludni, és úgy is nyűgös este. Szóval amolyan se veled se nélküled állapot...

Nincsenek megjegyzések: