csütörtök, május 29

Levél a távolból

Jelentkezik a Titanic.... Mamu, Kisvadász na+ a Nagyvadász megérkeztünk a fedélzetre Kisvadász első repülőútjával a kora délutáni órákban kedden. A repülés igen nagy élmény volt, főleg amikor tisztáztuk, hogy a sasoknál magasabban, a Forma 1 -nél gyorsabban repülünk úticélunk felé a felhők felett.
A Titanic Hotel tényleg fantasztikus. Minden megtalálható amire egy gyermek a nyaralása alatt vágyik: akvárium, hívógombos 5 gyorslift üvegburában, medencék, csúszdák, fagyi, tenger sok dobálásra váró kaviccsal, gyűjtésre váró kagylóval, sült krumpli, kártya, na meg egy csomó étterem. És ne hagyjuk ki Mamut, Nagyvadászt. Imádjuk a csicsergő hangját, a konokságát, a vadságát, a kedvességét, hülyeségét és okosságát, humorát. A kis pofájára kell nézni azon a fekete-fehér képen ahol látszik a szemén az izgalom, és az öröm.
Most Nagyvadász, azaz én azon rugózom, hogy milyen módon fogok először képet szerkeszteni ehhez a pár sorhoz. Szóval amit szeretnék közreadni, az az elmúlt három nap képei:

(sajnos itt megszakadt az adás...)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Címzett: Titanic, Kisvadász, Namu és Nagyvadász kabinja
Feladó: Kriszti (a tikkasztó kánikulából)
Tárgy: palackposta itthonról

Nagyon várom a képeket!!! Üdítő hatással lehetnének rám a 30 fokos panelban... Na, de tényleg kíváncsian várom az élménybeszámolót és a fotókat is!!!

Jó pihenést, sok nevetést, élményt stb.
Kriszti

Névtelen írta...

Nagyon örültünk az első híreknek. Képeket majd valamikor látunk. Élvezzétek továbbra is, napszúrást ne kapjatok. Pici kagylót én is kérek, nagyon szépet. Sok, sok puszival Mária és Sándor

Névtelen írta...

Nagyon irigylünk Titeket, bár itthon is 34 fok van :),nagy izgalommal várjuk a képeket! Most indulnunk kell, mert meglepjük Dórit + Vp-t, Bogdányba érkezik a felmentő sereg,(némi hekk kiséretében), ecsetet ragadunk és mire Kisvadász hazatér, a játszó új színben fog pompázni :) Este visszanézünk! Zsolti