vasárnap, április 6

Szülinapi buli

Mivel Áron egy éves jubileumába bekavart valami nyúl, elhatároztuk, hogy külön hétvégét szentelünk a szülinapnak, ami mentes egyéb ünnepektől. Közben Boldi is megközelítette a 4 éves mérföldkövet (ápr.11), így egy kalap alatt két szülinapost is éljenzett a szűkkörű család. Készítettünk egy kis fényképes beszámolót a jeles eseményről, már mutatjuk is:


4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon boldog szülinapot mindkét kis kosnak! Jók ezek a fényképes összeállítások, néhány év múlva ők is boldogan fogják nézegetni: - Jé, mama, tényleg ilyen voltam?
Amúgy a nyúl nálunk is bezavart, de megültük Gyula (szintén kos) 16. születésnapját... De az első mindig a legemlékezetesebb.
Nektek is sok boldogságot velük! És néhány nyugodt, végigaludt éjszakát.
Katona Ági

Dóri írta...

Köszönjük!!!! Boldi már most is nagyon élvezi a blognézegetést, az ilyen kis összeállításokat kb. tízszer "tapsolja vissza" egy szuszra. Az éjszakáink (hála Árcsi fene nagy esti étvágyának) mostanság elég nyugisra sikerednek. :-)
Gyulának is minden szépet és jót kívánunk!!!!!

Dóri

Gaskó Krisztina írta...

Jó buli volt, nagyon jó volt végignézni a videót!!! Ügyesek vagytok!:)
Köszönöm, hogy meghívtatok erre a jeles eseményre!!!

Millió puszi,
Kriszti

Névtelen írta...

Imádom ezt a két Rosszaságot!
Húúú de jó volt a buli, nagyon jól éreztük magunkat! Tündériek voltak a gyerekek! Szuper az összefoglaló! Dórikám ,a szervezés tökéletesre sikerült, egy bibi csúszott be: Kriszti kevés pogit sütött :)
Eszti, Zsolti