vasárnap, január 6

jan. 6. Boldizsár

A mai napot Boldi nevenapjának szenteltük. Bobek fent aludt a Zöldkőben, és a hírek szerint már reggelihez is gyerekpezsgőt ivott, amit aztán a nap többi részében megismételt. Az ünnepi süllős díszebéden a cudar időjárás ellenére is megjelent Éva dédi, akit azért Eszti és Zsolti fuvarozott. Dédi a fájós, nemrégtörött kezével sütött Boldinak egy nagy doboz linzert, aminek Boldi annyira örült, hogy nekem kellett megenni a daubneres szedres charlotte szeletét. Nagyon nem bánkódtam, persze.
Este még ültettünk Boldinak snidlinget, ha már úgyis annyira szereti.Ameddig élt az őszi vetés a virágládában, addig cipőfelvétel közben Bobek el-elrágcsált egy-két szálat, csak a szagok végett. Utána be a kocsiba, hadd pácolódjunk a zárt térben. Még ha csönben lenne olyankor, talán még lehetne bírni, de vezetés közben folyamatosan instruál, hogy
- Apa, azt előzd meg! Ez milyen autó előttünk? Mi a rendszáma? De, mondjad!
Szóval ez a szag annyira hiányzott, hogy most lett egy kis cserepünk, benne magokkal.
Most éppen Bodi ágybatevése a program, mert mivel ma ő az ünnepelt, ezért még AKAROK NÉZNI MICIMACKÓT MÉG, de rosszcsokiapa kikapcsolta a dvd-t, úgyhogy sírás lett a vége. A holnapi ovibamenés nagyon gyenge lábakon áll, részint az időjárás, részint a késői lefekvés miatt.

Nincsenek megjegyzések: