szombat, október 20

Spontán szombat

Reggel Bobek és Apa elmentek a vásárba fél pénzzel. Szerencsére nem hoztak tyúkot, de sok minden került a szatyorba. Boldi a piacozás első fél óráját a fel-le rohangászós játékkal kezdte, és közben lökte a szombat reggeli tömeget kíméletlenül. Kész nyereség volt ez a gyerekkel piacosdi. Kaptunk aszalt ananászt, mandarint, répát, és mindezt ingyé, a két szép szeméért. Szép az biza!!!
Én közben telefonáltam Esztinek, aki hagyott csapot-papot, és úgy döntött, hogy az unokapöcsikkel tölti a napot (igazából Eszti spontán szombatjáról szól ez a bejegyzés). Elmentünk játszóterezni, ahol a csúszdázás és némi unatkozásból kifolyólagos rosszcsontkodást követően fociztunk egy kiadósat, ami abból állt, hogy ki kellett "csellózni" Apát, aki nem hagyta magát, de aztán egy kis "üsd, vágd nem apád!" (de az!-vp) csapatmunkával megszereztük a labdát!

Az ebédet és terasztakarítást követően (melynek során megdöbbenve tapasztaltam, hogy egyes növényeimet már csak a levéltetvek tartják össze) meglátogattuk Éva dédit, akinek egy hete eltört a karja.


Nincsenek megjegyzések: