csütörtök, szeptember 13

Zooropa

Ma sikeres napot zártunk. Elintéztük, hogy Dóri kapjon GYED-et, és hogy az orvosi ellátásért se kelljen külön fizetni, mert hogy van neki egészségbiztosítása, még ha ezt a KÖZPONTBAN nem is tudják jól. Hát mi most jól megírtuk nekik. Persze mi csak álltunk Júlia, a személyzetis szobájában, aki mutatta, hogy itt írj alá Dóri, ezt a levelet meg add föl. Írtuk, föladjuk, és mostantól Dóri lehet beteg.

Az iratokat elvittuk a GYEDIGÉNYLÉSLEADÓÉPÜLETBE, és leadtuk. Bár ez egy hivatal a Teve utcában, de kedvesek a cetlikiadóautomatánál éppen úgy, mint az ügyintézős ablaknál, ráadásul a parkoló is ingyé' van. Tisztára Svédország :-)

Az egész délutánt ezek után az állatkertben töltöttük. Legutóbb, mikor itt jártunk Boldi galambot kergetett, a kiállított állatok közül csak a viziló érdekelte, de annyira, hogy oda be is akart mászni.

Most jobb volt a helyzet, több állatra is rászántunk némi időt. Idén a tigrishez akartunk bemászni, és az akváriumos részben égtünk, mint a Reichstag, mert Boldi üvöltött, hogy fogjuk kia a "halaskákat", meg akarom enni őket.

Az állatsimogató most is bejött, Boldi emelgette a kecskéket, de volt ott egy nagy barna láma ("Láma zenyém, láma zenyém sötétkék..."), aki ráfújt Boldira mérgesen ("Odakapott"- ahogy ezt Dóri kiegészítette), így onnantól kezdve kétfrontos harcot vívtunk. Kergettük a simogatnivalókat, és menekültünk a láma elől. Asszem Dóri is félt egy picit a lámától.

Végül az állatkerti látogatás több mint három órára nyúlt, és még így se láttunk mindent. A tempót persze az is jelentősen lassította, hogy kikölcsönöztünk egy kis kordét, amiben elvileg mi húztuk volna Boldit, de gyakorlatilag ő vonszolta a kocsit jobbra-balra.

Van hozzá képünk, majd töltünk föl! Ugyanitt videó!

Nincsenek megjegyzések: