szerda, június 20

A két kis kakas

Miután megszeretgettük a kistesót,







átmentünk Geriékhez. Boldi és Geri kicsit több mint egy éve ismerik egymást. Hú, ezt most százszor végig kellett gondolnom magamban, hogy biztos csak egy éve-e!!??? Annyi minden közös élmény történt velünk ezalatt. Pl. Márti és Zsolti (Geri alattvalói) végigdrukkolták az ingatlan piacon tett kirándulásainkat, voltak Bogdányban (mi meg náluk Balcsin), Vadaspark, játszóterek, kertezés, Mikulás és még sorolhatnám. Kezdetben nagyon sűrűn találkoztunk, mostanában ritkábban, melynek egyik oka, hogy Geri bizony már oviba jár.
Azért igyekszünk minél gyakrabban megszervezni a kakasviadalokat. Geri és Boldi is igazi kis kos, domináns hímek. A találkozók alkalmával jól elszórakoztatják magukat és mi sem unatkozunk.
Így volt ez ma is:








Mire hazaértünk, Boldinak már csak egy kis hisztire maradt ereje, melynek csúcspontjának én azt a jelenetet szavaztam meg, amikor némi hidegvizes felfrissülés után a kádból üvöltötte, hogy
-Nem kell pizsama, a vizes alsógátyámat akarom!
Röpke 35 perc alatt át is lendültünk a dolgon. Jelenlegi állás: alsógatya szárad, gyerek pucéran alszik. (VP is tudja, hogy mikor kell bankettra menni....)

Nincsenek megjegyzések: